Welkom op de vernieuwde website!

September 2nd, 2009 by admin No comments »
Welkom op de website van de Leeuwarder Aquarium Vereniging. De Leeuwarder Aquarium Vereniging is de aquariumvereniging van Leeuwarden en omstreken (Friesland). Zowel mensen met een zoetwateraquarium als een Zeewateraquarium zijn bij ons aan het goede adres.
Op onze website vind je informatie over onze vereniging, de agenda en dan Verschillende aquaria die onze leden hebben. Bij de zoetinformatie en zeewaterinformatie word u verwezen de Verschillende plekken op internet waar er informatie over zoet-of zeewater te vinden is. Daarnaast staan er Enkele artikelen uit ons clubblad “Aquarius” inch Heeft u vragen dan Kunt u altijd mailen met aquaria@aquarialeeuwarden.nl.

3 plaatjes oude siteplaatje oude site twee
plaatje oude site éénWelkom op de website van de Leeuwarder Aquarium Vereniging. De Leeuwarder Aquarium Vereniging is de aquariumvereniging van Leeuwarden en omstreken (Friesland). Zowel mensen met een zoetwateraquarium als een Zeewateraquarium zijn bij ons aan het goede adres.

Op onze website vind je informatie over onze vereniging, de agenda en dan Verschillende aquaria die onze leden hebben. Bij de zoetinformatie en zeewaterinformatie word u verwezen de Verschillende plekken op internet waar er informatie over zoet-of zeewater te vinden is. Daarnaast staan er enkele artikelen uit ons clubblad “Aquarius” Heeft u vragen mail dan aan:informatie.LAV @ gmail.com

winnaar Huiskeuring LAV 2009

Winnaar Huiskeuring LAV 2009 Erwin Westerdijk

De Leeuwarder Aquarium Vereniging is de aquariumvereniging van Leeuwarden en omstreken (Friesland). Zowel mensen met een zoetwateraquarium als een zeewateraquarium zijn bij ons aan het goede adres.
Het lidmaatschap heeft van alles te bieden. Zo worden er regelmatig gezellige clubavonden georganiseerd met interessante lezingen. Ook gaan we er vaak met een groep op uit naar aquariumevenementen of doen een zelf georganiseerde excursies. Bovendien ontvang je als lid maar liefst twee aquariumbladen: het verenigingsblad en het rijkelijk geïllustreerde magazine van de landelijke aquariumbond. Je kunt ook bij de vereniging terecht voor hulp en ondersteuning bij het houden van een aquarium. En dat is nog niet alles. Het lidmaatschap levert ook nog voordeel op. Bij verschillende dierenzaken in Friesland krijg je korting.